Hvilken Birkenstock-model skal jeg vælge?

Sandaler fra Birkenstock er de seneste par år blevet meget populære. Når solen skinner højt fra himlen, vil rigtig mange tage disse smarte og behagelige sandaler på. Og det er der ikke noget at sige. De kommer nemlig med et hav af fordele.

Hvis du skal købe disse sandaler for første gang, har du måske allerede fundet ud af, at der findes flere forskellige modeller. Så hvilken model skal du vælge? Herunder kan du læse mere om de forskellige modeller fra Birkenstock.

Køb forskellige modeller fra Birkenstock

Inden du træffer et valg om køb af et par Birkenstock-sandaler, er det vigtigt at kende til forskellige modeller. Du kan blandt andet vælge mellem disse modeller:

  • Arizona – Arizona er den helt klassiske model med to remme med spænder fra Birkenstock. Den er meget populær, og så er det muligt at få den i et utal af farver og materialer.
  • Gizeh – Dette er en meget populær sandal fra Birkenstock. Skoen er udstyret med tåsplit og har ikke en rem om hælen. Den kan fås i flere farver og materialer.
  • Kairo – Kairo minder en del om Gizeh. Dog har denne sandal en rem om hælen. Dette er et plus for dig, der ønsker dette.
  • Boston – Birkenstock Boston er en lukket form for sko eller sandal med den samme behagelige pasform som de andre. Ønsker du en lukket sko, er denne noget for dig.

Madrid – Dette er en klassisk og enkel model, som har en enkelt rem med et spænde. Den kan også fås i mange farver og materialer.