Disse støvler bør du kende

I dag går rigtig mange kvinder i sneakers, da det er blevet en populær og sporty skotype. Men er det nu altid sneakers, der komplementerer dit outfit bedst muligt? Du kan blandt andet tage et kig på korte og lange støvler

Der findes nemlig mange smarte støvler, som kan være det helt rette match til dit outfit. Du bør kigge nærmere på støvlerne herunder, så du kan finde ud af, om du skal vælge at købe et par støvler næste gang i stedet for et par nye sneakers.

Cowboystøvler er seje

Når det kommer til cowboystøvler, er de både seje og fleksible, hvorfor de bør være en fast del af din garderobe. Hvis du er en moderne og selvsikker kvinde, kan du ikke undvære denne type støvle. De er perfekte at bruge til et par afrevne shorts, en kort kjole eller en lang kjole. Du kan få et vaskeægte countrylook med et par cowboystøvler på skohylden.

Dr. Martens-støvler er ikoniske

Dr. Martens-støvler har været på markedet lige siden 80’erne, og de har været en del af den danske modescene helt fra start af. De sorte støvler med gule sting er letgenkendelige selv på lang afstand. Denne støvle er et perfekt match med eksempelvis stramme jeans og en pæn løstsiddende skjorte.

Bamsestøvler er bare nuttede

I 2010’erne kom bamsestøvlerne til. De blev hurtigt populære takket være deres nuttede og bamsede udtryk. På trods af at disse støvler ikke er vandafvisende, og derfor kun bør anvendes i tørvejr, er det værd at eje et par. Du kan bruge dine bamsestøvler sammen med tøj, der har det samme nuttede og hyggelige udtryk som støvlen.